Skip to main content

6 stuks 300m3 RVS opslagtanks te Gorinchem

Afgelopen weekend een mooie klus afgerond ! We hebben 6 stuks RVS opslagtanks geleverd met een inhoud van 300m3 per stuk. We hebben bestaande opslagtanks verlengt van 12m1 naar een hoogte van 24m1. De tanks zijn voorzien van nieuwe aansluitingen, isolatie, kooiladder en bordessen.

  • Merwetank03
  • Merwetank01
  • Merwetank02
  • Merwetank04

Onze klant Merwetank :
Merwetank is meer dan een opslagbedrijf voor vloeistoffen. Ze willen voor klanten de productieafdeling van hun bedrijf zijn. Ze hebben opdrachtgevers die zelf niet over opslag, mengfaciliteiten of afvulfaciliteiten beschikken en die dergelijke diensten door Merwetank laten uitvoeren. In de kleinschalige opzet zit ook de kracht: korte lijnen, dienstgericht en flexibel. Dat is Merwetank!

Voor handelaren van plantaardige olie is de locatie van Merwetank in Gorinchem een perfecte uitvalsbasis om klanten te bedienen. De grootste binnenvaarttankers en zelfs coasters tot een laadvermogen van ca. 3500 ton kunnen bij Merwetank hun vloeistoffen lossen. Binnen een straal van 100 km zijn Antwerpen, het Ruhrgebied en de complete randstad bereikbaar. Voor handelaren in plantaardige olie en vetten die over een eigen voorraadpositie willen beschikken en onafhankelijk willen zijn in hun leverancierskeuze is Merwetank een ideale uitvalsbasis.


Meer nieuws


Reyimpo BV

Reyimpo BV is het adres voor uw inkoop en verkoop van opslagtanks en silo's. Neem contact met ons op voor zowel gebruikte als nieuwe opslagtanks en silo’s.

Contact

Inschrijven nieuwsbrief