Skip to main content

Tank reparatie

Mocht er iets fout gaan met uw opslagtank, dan kunnen wij tank reparatie uitvoeren. Onze vakmensen zijn hiertoe opgeleid en weten precies hoe de tank reparatie het beste uitgevoerd kan worden. In overleg met u wordt een plan van aanpak en tijdspad gemaakt voor de tank reparatie. Tankreparatie kan worden uitgevoerd op de meeste materialen zoals RVS, staal en aluminium opslagtanks.

Tank reparatie

Het kan zijn dat er tijdens uw productieproces iets fout is gegaan of dat er een andere oorzaak is van een beschadiging van uw opslagtank. Het kan bijvoorbeeld gebeuren dat er schade aan uw tank veroorzaakt is door het optreden van een vacuüm. 

Meestal is het bij schade aan uw tank niet nodig om gelijk een nieuwe opslagtank te kopen. In veel gevallen kunnen wij namelijk tank reparatie uitvoeren, schade aan de opslagtank herstellen en bijvoorbeeld verstevigingen aanbrengen. Neem daarom voor tank reparatie en opslagtank schadeherstel direct contact met ons op.

P.S. direct snelle opslagtank reparatie nodig? Een beller is sneller: +31 (0)416 - 342 113


Reyimpo BV

Reyimpo BV is het adres voor uw inkoop en verkoop van opslagtanks en silo's. Neem contact met ons op voor zowel gebruikte als nieuwe opslagtanks en silo’s.

Contact

Laatste nieuws

Nieuwsbrief