Skip to main content

Gebruikte opslagtank

Welkom bij Reyimpo B.V. Wij zijn sinds 1971 uw vertrouwde partner op het gebied van alles rondom opslagtanks, waaronder gebruikte opslagtanks.

Gebruikte opslagtank

De aanschaf van een gebruikte opslagtank is goed voor het milieu en voor uw portemonnee. Immers worden er weinig tot geen nieuwe grondstoffen gebruikt zoals wel het geval is bij opslagtank bouw. Dat scheelt in kosten en hergebruik past bij duurzaam ondernemen. 

Met een gebruikte opslagtank is helemaal niks mis. Bij de inkoop van opslagtanks kijken onze experts grondig naar de kwaliteit, eventuele schade en mankementen. Een gebruikte opslagtank die niet aan onze maatstaven voldoet wordt simpelweg niet ingekocht. Gebruikte opslagtanks die wel voldoen aan onze kwaliteitseisen worden voor een scherpe prijs ingekocht en indien nodig opgeknapt in onze werkplaats.

Materiaalsoorten gebruikte opslagtank

Wij leveren gebruikte opslagtanks in diverse materialen. Elk materiaal heeft zijn eigen specifieke eigenschappen. Klik op de onderstaande links om direct naar de actuele voorraad te gaan. Hier ziet u per gebruikte opslagtank foto's en de eigenschappen.

Weet u niet welk materiaal voor u het beste is? Wij helpen u graag bij de materiaalkeuze voor uw opslagtank.


Reyimpo BV

Reyimpo BV is het adres voor uw inkoop en verkoop van opslagtanks en silo's. Neem contact met ons op voor zowel gebruikte als nieuwe opslagtanks en silo’s.

Contact

Laatste nieuws

Nieuwsbrief