Skip to main content

RVS opslagtank

RVS opslagtankEen RVS opslagtank nodig? Reyimpo uit Waalwijk bouwt RVS opslagtanks op maat voor klanten wereldwijd. Ook kopen en verkopen wij snel leverbare RVS opslagtanks uit voorraad. Onze specialisten adviseren u van a-tot-z en verzorgen de hele bouw van uw RVS opslagtank van bouwtekening tot bouw, transport en installatie.

RVS opslagtank laten bouwen

Met ons eigen team van vakmensen en een speciaal hiertoe uitgeruste werkplaats in Waalwijk kunnen we bij de bouw van een RVS opslagtank vrijwel aan alle bijzondere wensen voldoen. U kunt bij ons een RVS opslagtank laten bouwen in allerlei maten en geschikt voor allerlei soorten toepassingen.

Wat voor RVS opslagtanks bouwen wij?

Wij bouwen RVS opslagtanks tot 9 meter doorsnede, met een inhoud van 1 m³ t/m 1.500 m³. Afhankelijk van uw wensen dubbelwandig, geïsoleerd en mogelijkheid tot verschillende dak- en bodemtypes. Er zijn verschillende soorten aansluiting mogelijk van uw RVS opslagtank op uw bestaande pijp- en leidingwerk. Alles aan en rond uw RVS opslagtank kan op maat gebouwd worden afhankelijk van uw opslag- of productieproces.

RVS opslagtank toebehoren en modificaties

Naast de bouw van RVS opslagtanks verzorgen wij ook vaten, het leidingwerk en diverse soorten aanverwante metaalconstructies zoals trappen, een bordes, valveiligheden, etc. Ook realiseren wij roerelementen, verwarming, koeling en isolatie op/aan uw RVS opslagtank.

RVS is een sterk, corrosiebestendig materiaal dat relatief weinig onderhoud vereist gedurende de lange levensduur. Een RVS opslagtank is geschikt voor de opslag van diverse stoffen, van water tot voeding.

Van idee tot installatie

We begeleiden u graag bij de aanschaf van een RVS opslagtank. Onze adviseurs/engineers denken met u mee vanaf het idee tot aan de realisatie. Onze vakmensen verzorgen het gehele traject, van de bouw van uw RVS opslagtank tot aan het transport (zoals over weg of water) en de installatie van uw RVS opslagtank.

Neem contact op voor de bouw van een RVS opslagtank op maat of bekijk de actuele voorraad van onze RVS 304 opslagtanks en RVS 316 opslagtanks.


Reyimpo BV

Reyimpo BV is het adres voor uw inkoop en verkoop van opslagtanks en silo's. Neem contact met ons op voor zowel gebruikte als nieuwe opslagtanks en silo’s.

Contact

Laatste nieuws

Nieuwsbrief