Skip to main content

Opslagtank op maat laten bouwen

Wij bieden op maat gemaakte opslagtanks van roestvrij staal (RVS) of staal om aan al uw opslagbehoeften te voldoen. Of u nu vloeistoffen, gassen of andere stoffen moet opslaan, onze tanks zijn ontworpen om de hoogste kwaliteit en veiligheid te bieden.

Opslagtanks op maat conform hoogste normen en eisen

Onze op maat gemaakte tanks worden gebouwd volgens de hoogste normen en voldoen aan alle vereiste voorschriften. Wij begrijpen dat elke klant anders is en daarom bieden we flexibele opties om aan uw specifieke behoeften te voldoen.

Ervaren professionals

Onze tanks worden gebouwd door ervaren professionals die de nieuwste technologieën gebruiken om de hoogste kwaliteit te garanderen. Wij bieden ook ondersteuning na verkoop om ervoor te zorgen dat uw opslagtank probleemloos werkt en aan uw verwachtingen voldoet.

Op maat voor uw toepassing

Of u nu een kleine of grote opslagtank nodig heeft, onze tanks zijn verkrijgbaar in verschillende afmetingen, vormen en capaciteiten om aan uw behoeften te voldoen. Bovendien bieden wij ook aanpassingen zoals extra in- en uitlaten, trappen en leuningen, afvoerkanalen en bevestigingspunten.

Onze tanks zijn ideaal voor verschillende industriële toepassingen, zoals de opslag van water, brandstof, chemische stoffen en andere vloeistoffen.

Wacht niet langer en neem vandaag nog contact met ons op om uw op maat gemaakte opslagtank te bestellen en uw opslagbehoeften te vervullen. Ons team van experts staat klaar om u te helpen bij het selecteren van het beste materiaal en de juiste afmetingen en specificaties voor uw specifieke behoeften.


Reyimpo BV

Reyimpo BV is het adres voor uw inkoop en verkoop van opslagtanks en silo's. Neem contact met ons op voor zowel gebruikte als nieuwe opslagtanks en silo’s.

Contact

Laatste nieuws

Nieuwsbrief