Skip to main content

Opslagtank

Welkom bij Reyimpo BV, sinds 1971 leverancier en bouwer van opslagtanks. Op onze prachtige bedrijfslocatie en in onze hoge bedrijfshal zijn wij dagelijks bezig met het kopen, verkopen en bouwen van elk soort opslagtank.

Zoekt u een opslagtank en wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Neem contact op.

Opslagtank

Bent u op zoek naar een opslagtank? Wij bouwen, kopen en verkopen opslagtanks van verschillende materialen zoals aluminium, RVS, kunststof en staal. Een opslagtank kunnen wij leveren van 1m³ t/m 1.500 m³ inhoud. Wat voor soort opslagtank u ook zoekt; wij hebben het op voorraad of bouwen de opslagtank op maat voor u. Eventueel verzorgen we ook de aanverwante metaalconstructies en het leidingwerk.

Opslagtank

Opslagtank op maat laten bouwen

U kunt bij ons terecht voor een nieuwe RVS opslagtank of een nieuwe stalen opslagtank. Wij bouwen deze opslagtanks in onze speciaal toegeruste hoge bedrijfshal in Waalwijk die geschikt is voor opslagtanks tot 9 meter doorsnede. Elke opslagtank voldoet aan de hoogste eisen en onze medewerkers begeleiden het proces van het bouwen van een opslagtank bij elke stap.

Opslagtank voorraad

Elk opslagtank materiaal heeft unieke kenmerken. Bekijk per materiaal onze voorraad opslagtanks:


Reyimpo BV

Reyimpo BV is het adres voor uw inkoop en verkoop van opslagtanks en silo's. Neem contact met ons op voor zowel gebruikte als nieuwe opslagtanks en silo’s.

Contact

Laatste nieuws

Nieuwsbrief