Skip to main content

Nieuwbouw opslagtanks

Nieuwbouw opslagtank

Reyimpo B.V. is een producent van nieuwe stalen en RVS opslagtanks. We leveren gecertificeerde producten en bouwen elke tank op maat. Ook aanverwante onderdelen kunnen we produceren zoals trappen, kooiladders, bordessen, roerelementen, verwarming, koeling, isolatie enz. Onze medewerkers begeleiden het gehele proces ; vanaf uw eerste idee tot uiteindelijk het transport en plaatsen bij u op locatie. We leveren nieuwbouw opslagtanks vanaf 1m³ tot 1.500 m³. Deze opslagtanks worden gebouwd in onze speciaal hiertoe uitgeruste hoge werkplaats in Waalwijk en in één geheel getransporteerd naar uw locatie: via de weg of over het water.

Wilt u ook een nieuwe opslagtank laten bouwen? Neem contact met ons op.

 • Engineering
  Engineering
  Onze engineers begeleiden u in het bouwproces, van uw eerste idee tot en met het uiteindelijke definitief ontwerp. Centraal staan uw wensen ten aanzien van budget en planning, maar ook praktische uitvoerbaarheid en wet- en regelgeving. Uiteindelijk is het project gereed voor productie ! Het ontwerpen van een tank is een proces dat we in samenwerking met u doorlopen. Wij engineeren zelf en modelleren in 3D. We kunnen zo bijvoorbeeld ook onze 3D-STEP files aan u leveren.
 • Productie
  Reyimpo produceert opslagtanks, en alle onderdelen die daarbij kunnen horen. In onze productielocatie in Waalwijk zijn daarom alle apparatuur en machines aanwezig om de specifieke producten te kunnen produceren. We kunnen in onze productiehal opslagtanks vervaardigen van ca. 9 m doorsnede totwel 1.500 m3 inhoud. Onze grootste hal wordt gebruikt voor de productie van opslagtanks, de kleinere hal wordt gebruikt voor de veraardiging van aanverwante onderdelen zoals trappen, bordessen en constructiewerken. Onze lassers zijn gecertificeerd en ieder is uitgerust met slijp-, en lasapparatuur. Ook zijn er machines aanwezig zoals een bordelmachine, lasautomaat, platenwals, zaagmachines enz. Bent u benieuwd naar onze mogelijkheden? Neem contact met ons op voor een afspraak!
 • Transport en montage
  Transport en montage
  Nadat de opslagtanks zijn vervaardigd en alle tests en inspecties naar tevredenheid zijn voltooid zijn de tanks gereed voor transport. De tanks kunnen over de weg vervoerd worden of als ze iets groter zijn over het water. Reyimpo kan het transport, en de daarbijbehorende hijs- en werkplannen, vergunningen e.d. voor u verzorgen. Ons team kan ook de montage ter plaatse voor u verzorgen.

Reyimpo BV

Reyimpo BV is het adres voor uw inkoop en verkoop van opslagtanks en silo's. Neem contact met ons op voor zowel gebruikte als nieuwe opslagtanks en silo’s.

Contact

Laatste nieuws

Nieuwsbrief