Skip to main content

Geïsoleerde tanks

Zoekt u een geïsoleerde tank? Wij bouwen geïsoleerde tanks in alle soorten en maten. Onze geïsoleerde opslagtanks hebben een inhoud van 1m³ t/m 1.500 m³. Onze geïsoleerde opslagtanks worden op maat voor uw gebouwd in onze werkplaats in Waalwijk. Ook hebben we altijd een voorraad kant-en-klare geïsoleerde tanks die we snel kunnen leveren.

Waarom een geïsoleerde tank?

Wat is het nut van een geïsoleerde tank? Veel producten zijn warm of moeten warm blijven om makkelijker te kunnen worden verpompt, zodoende worden veel tanks geïsoleerd. Om dit te bereiken brengen gespecialiseerde medewerkers isolatie aan tussen de binnen- en buitenwand van een tank.

geïsoleerde tank

Geïsoleerde tank bij ons laten bouwen

Onze sterke kant hierin is het geïsoleerd aanleveren van de tank(s) naar de klant. Omdat wij de isolatie van de tank al in onze bedrijfshal aanbrengen wint u als klant tijd, wordt er bespaard op steigerkosten en heeft de klant minder mensen van onderaannemers over de vloer. Door ons uw geïsoleerde tank te laten bouwen bespaart u uiteindelijk op kosten en tijd. Neem contact op!


Reyimpo BV

Reyimpo BV is het adres voor uw inkoop en verkoop van opslagtanks en silo's. Neem contact met ons op voor zowel gebruikte als nieuwe opslagtanks en silo’s.

Contact

Laatste nieuws

Nieuwsbrief