• Home
  • Nieuws
  • 1 stuks nieuwe RVS opslagtank te Terneuzen

1 stuks nieuwe RVS opslagtank te Terneuzen

In januari 2021 hebben we een nieuwe RVS opslagtank geleverd in Terneuzen. De tank van 125m3 is in onze werkplaats voorzien van een isolatie, kooilader en bordes en is per as naar Terneuzen vervoerd. De tank is ∅4m en totaal 11,0m hoog.

  • 20210119_142302
  • 20210119_101322
  • 6

De gebruiker van de tank is een chemische dienstverlener in Terneuzen met een breed scala aan logistieke en productiemogelijkheden. Voor klanten die op uiteenlopende markten actief zijn, verzorgen ze de overslag en distributie van (bulk) chemicaliën op de Europese markt. Hiervoor beschikken ze over een volledig uitgerust tank- en silopark, transportsystemen en diverse productie-units. Uniek is dat zij waarde toevoegen aan het product. Dit doen ze door chemische stoffen naar wens te zeven, drogen, calcineren, filtreren, mixen (blenden), verpakken of in opdracht te produceren. Daarnaast maken ze in hun ammoniakinstallatie producten zoals ammoniumzouten. 

 


Meer nieuws


Reyimpo BV

Reyimpo BV is het adres voor uw inkoop en verkoop van opslagtanks en silo's. Neem contact met ons op voor zowel gebruikte als nieuwe opslagtanks en silo’s.

Contact

Inschrijven nieuwsbrief

Reyimpo B.V.

Sinds 1971 zijn wij hét adres voor alles omtrend opslagtanks en silo's. Inkoop, verkoop en nieuwbouw. Wij kunnen alijd iets voor u betekenen. Neem vrijblijvend contact met ons op.


Alle rechten voorbehouden - Reyimpo B.V. ©