probiótico ayuda Leong Farmacia en Línea Comparar las píldoras de pene

Suche nach Lagertank

Reyimpo BV ist die Adresse fur alle Neuen und Gebrauchten Tanks und Silo´s.

  • Reyimpo Opslagtanks & Silos
  • Reyimpo Opslagtanks & Silos
  • Reyimpo Opslagtanks & Silos

Reyimpo is erkend leerbedrijf !

Donnerstag, 22 September 2016 10:16

Reyimpo haalt de toekomt in huis !

Afgelopen maand zijn wij erkend leerbedrijf geworden via het SBB. Dit betekend dat wij BBL MBO studenten een leer - werkplek aanbieden. Onder begeleiding van vakbekwame stagebegeleiders en echte vakmensen bieden wij de studenten ruimte om hun talent te ontdekken, de neus te stoten en uitvoerig te experimenteren met hun werk-, leer-, en nieuwsgierigheid. Studenten krijgen een kijkje in de keuken van ons bedrijf en kunnen dus slim leren én werken combineren.

Uitbreiding productiehal Reyimpo

Donnerstag, 07 Mai 2015 09:24

Onze nieuwe productiehal heeft het hoogste punt bereikt. De staalconstructie van de uitbreiding is geplaatst dus de constructie kan nu worden dichtgezet met dak- en gevelelementen. In de nieuwe hal kunnen de tanks GROTER en efficiënter gebouwd worden. Er liggen al mooie opdrachten te wachten totdat de bouw over enkele weken gereed zal zijn.

Nieuwe website

Dienstag, 27 Januar 2015 17:16

Nieuwe website !

Eindelijk is het dan zover. De nieuwe website van Reyimpo BV is live ! We zijn er trots op, want de nieuwe website laat nog beter zien wie we zijn, wat we doen, dat we vooruit gaan, en dat we daarin willen investeren! Alles met het doel om onze klanten zo optimaal mogelijk te bedienen.

Onze website voldoet weer aan de nieuwste ontwikkelingen;
- We zijn goed vindbaar in de internet-zoekmachines
- U kunt gemakkelijker zoeken in onze voorraad gebruikte tanks
- U krijgt een beter beeld van onze mogelijkheden
- De site is op smartphone en tablet ook gemakkelijk leesbaar

Reyimpo BV heeft een RVS koffiekopje geleverd waarin een kopje cappucciono is gemaakt van 4.600 Ltr.

Ongeveer 2.700 liter melk en zo’n 1.350 liter koffie vormde zaterdag 25 september 2010 de ingrediënten van een cappuccino op reuzenformaat. Een Guinness Book-recordpoging om ’s werelds grootste cappuccino ooit te bereiden. Het huidige record dateerde uit 2008 en stond op 2.365 liter. Het streven voor de nieuwe poging was een cappuccino van meer dan 3.500 liter, geserveerd in een Reyimpo BV ‘cappuccinokopje’ van twee bij twee meter. Uiteindelijk is er een cappuccino geproduceerd van 4.600 Ltr. , deze werd echter niet opgedronken. Een groot deel is naar de plaatselijke bakker gegaandie er cappuccino cakejes van heeft gemaakt. De overgebleven liters zijn verwerkt tot biobrandstof.

Initiatiefnemers
De recordpoging is een initiatief van Coffee4all. De andere partijen die meewerken aan de bereiding van dit bijzondere kopje cappuccino zijn Reyimpo BV (leverancier RVS koffiekopje), Mocca d’Or (leverancier van de koffiebonen), Animo (koffiezetapparatuur), Kärcher (stoomapparaat) en v/d Velde evenementenservice.

Reyimpo, Kundenspezifische Lagertanks & Silos
Reyimpo, Kundenspezifische Lagertanks & Silos
Cookies erleichtern uns die Bereitstellung unserer Dienste. Mit der Nutzung unserer Dienste erlauben Sie uns, Cookies zu verwenden.