Over ons

Reyimpo is een gerenommeerd specialist op de markt van opslagtanks en silo's in staal en roestvast staal. Reyimpo bestaat reeds vanaf 1971 en is met deze ruime ervaring een begrip geworden op de markt van de tankbouw. Behalve tanks heeft Reyimpo ervaring met silo's, vaten, leidingwerk en aanverwante metaalconstructies.

Sinds de oprichting heeft familiebedrijf Reyimpo zich voornamelijk gespecialiseerd in het bouwen, verbouwen, onderhouden en repareren van diverse soorten opslagtanks, brandstoftanks, procestanks en mengtanks ten behoeve van de landbouw-, voedingsmiddelen-, energie-, (petro)chemie en tankopslagbedrijven.

Met kwaliteit tegen een aantrekkelijke prijs heeft Reyimpo zich een vaste positie verworven in de markt van de roestvast stalen en stalen tank- en silobouw.

Bekijk onze projecten en vacatures.

  • Onze werkplaats
    Wij beschikken over een geoutilleerde constructiewerkplaats met vakbekwaam en gecertificeerd personeel. Elke tank kunnen wij aanpassen naar wens van de klant zoals het aanbrengen van leidingwerk, bordessen, manramen en inspectieluiken, kooiladders, conussen, verwarmingsspiralen, stralen en schilderen in een door de klant gewenste RAL kleur, isoleren en het transport en monteren van de tanks en silo's. In onze nieuwe productiehallen worden de tanks op efficiënte wijze geproduceerd.
  • Onze vakmensen
    Onze vakmensen
    De ruime ervaring en de specifieke kennis van onze technici komen bij de productie optimaal tot zijn recht omdat onze mensen van het begin tot het eind bij het product zijn betrokken. Deze betrokkenheid is de basis voor onze kwaliteit. Reyimpo is ook een SBB erkend leerbedrijf (Samenwerkingsorganisatie Beroepsonderwijs Bedrijfsleven). Wij bieden jong talent de mogelijkheid om zich bij ons te ontwikkelen. De studenten krijgen bij ons een goede en gevarieerde praktijkopleiding met uitzicht op een vaste baan.

Reyimpo BV

Reyimpo BV is het adres voor uw inkoop en verkoop van opslagtanks en silo's. Neem contact met ons op voor zowel gebruikte als nieuwe opslagtanks en silo’s.

Contact

Laatste nieuws

Nieuwsbrief


Reyimpo B.V.

Sinds 1971 zijn wij hét adres voor alles omtrend opslagtanks en silo's. Inkoop, verkoop en nieuwbouw. Wij kunnen alijd iets voor u betekenen. Neem vrijblijvend contact met ons op.


Alle rechten voorbehouden - Reyimpo B.V. ©