Skip to main content

Manager / Engineer

Wordt jij onze nieuwe collega ? Ben jij een enthousiaste manager / engineer met zowel technische kennis als commercieel inzicht? Wil je graag werken in een klein team, maar verantwoordelijk zijn voor grote projecten? Dan gaan we graag met je in gesprek!

Wie wij zijn

Reyimpo is een gerenommeerd specialist op de markt van opslagtanks en silo's in staal en roestvast staal. Reyimpo bestaat reeds vanaf 1971 en is met deze ruime ervaring een begrip geworden op de markt van de tankbouw. Behalve tanks heeft Reyimpo ervaring met silo's, vaten, leidingwerk en aanverwante metaalconstructies.
Sinds de oprichting heeft familiebedrijf Reyimpo zich voornamelijk gespecialiseerd in het bouwen, verbouwen, onderhouden en repareren van diverse soorten opslagtanks, brandstoftanks, procestanks en mengtanks ten behoeve van de landbouw-, voedingsmiddelen-, energie-, (petro)chemie en tankopslagbedrijven.

Dit ga je doen

Als manager / engineer begeleid je onze projecten, vanaf de eerste offerte tot en met de oplevering van het project. Elk project wordt klant specifiek uitgevoerd. De nadruk ligt op het technisch ontwerpen / engineeren en het uitwerken van hoofdzakelijk opslagtanks en aanverwante onderdelen zoals ladders/bordessen. Wij werken met ons eigen calculatie software en voor de ontwerpen gebruiken wij Autocad 2D en Solidworks 3D.

  • Je verwerkt klantwensen in een offerte
  • Je maakt technische tekeningen en berekeningen
  • Je bewaakt de projectplanningen tijdens het gehele proces
  • Je communiceert met de klanten, leveranciers en (productie)collega’s
  • Je bewaakt de projectkosten ten opzichte van de door jou gemaakte kostencalculatie
  • Je maakt projectdocumentatie

Dit breng je mee

  • Je beschikt over een afgeronde technisch MBO / HBO opleiding, bij voorkeur richting werktuigbouwkunde
  • Het zou mooi zijn wanneer je 3 tot 5 jaar aantoonbare werkervaring hebt in een soortgelijke functie binnen de tank- , machine- of metaalbouw
  • Je hebt een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift. Kennis van de Duitse taal is een pré
  • Je hebt een flexibele werkhouding
  • Bij hebt ervaring met Solidworks en Autocad
  • Je beschikt over een groot verantwoordelijkheidsgevoel en je bent een kei in plannen, organiseren en projectmatig werken

Daarnaast zijn de volgende kenmerken van jou van toepassing:
Je bent stressbestendig, werkt efficiënt, oplossingsgericht, gestructureerd. Daarnaast beschikt je over goede communicatieve vaardigheden en een proactieve werkwijze.

Interesse? Reageer vandaag nog!
Stuur jouw motivatie naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., ter attentie van Dhr. J. Groenheide

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

Neem contact op.

Reyimpo BV

Reyimpo BV is het adres voor uw inkoop en verkoop van opslagtanks en silo's. Neem contact met ons op voor zowel gebruikte als nieuwe opslagtanks en silo’s.

Contact

Laatste nieuws

Nieuwsbrief